Poletna kolonija za otroke

Spoštovani,

Zanima me ali je organizirana poletna kolonija v občini Črnomelj za otroke med poletnimi počitnicami (gre za otroka starega 11 let).
V kolikor da, prosim za informacijo kje se je možno prijaviti,kdaj je predvideno in koliko to stane.

Hvala in LP
Andrej Dragoš
v Drugo 01 Jun 2017

Odgovor občinske uprave:

 

imageSpoštovani.

V času poletnih počitnic Občina Črnomelj ne organizira poletnih kolonij. Aktivnosti za otroke samostojno organizirajo nekatere organizacije, ki delujejo na območju občine. Mladinski center BIT in Slovenska filantropija - Hiša Sadeži družbe sta eni izmed tovrstnih organizacij.

Hiša Sadeži družbe organizira poletni tabor v času od 21. – 25. avgusta, in sicer med 9:00 in 15:00. Prijave se zbirajo na telefonski številki 040 696 100 ali elektronski pošti: hisa-crnomelj@filantropija.org. Vse aktivnosti, ki jih ponujajo so brezplačne, so pa veseli prostovoljnih prispevkov. V času, ko ni tabora, pa so delavnice za otroke vsak torek, sredo in četrtek, prijave pa niso potrebne.

V avgustu bo potekal tudi mladinski festival Črnfest, kjer bodo organizirane poletne delavnice za otroke. Program si lahko ogledate na njihovi spletni strani: http://crnfest.si/index.php?page=program. Aktivnosti so brezplačne.

Lep pozdrav.

Občinska uprava

28 Jul 2017
...