Dedek Mraz

Kako, da letos nismo dobili vabila za Dedka Mraza?
Šele sedaj, ko se s sodelavci v NN pogovarjajo o prireditvah za otroke sem začel ugotavljali, kako je z omenjeno prireditvijo v Črnomlju?
Vidim, da je potrebna prijavnica, ki bi jo morali že zdavnaj vrniti podpisano? Kje pa naj bi izvedel, kaj je potrebno narediti ali naj stalno gledan na vasi strani?
Ni mi do tistih daril, ki so res primerna stanju v državi oz. Občini.
Bi si pa otroka res želela na ogled Dedka Mraza.
v Vzgoja in izobraževanje 16 Dec 2014

Odgovor občinske uprave:

Prireditev z obdaritvijo otrok in obiskom Dedka Mraza ob podpori Občine Črnomelj vsako leto pripravlja Društvo prijateljev mladine Črnomelj, ki vabila pošilja izključno tistim, ki so oddali prijavnico, kar je v praksi že zadnjih nekaj let, predvsem zaradi lažje in boljše organizacijske priprave prireditve in obdaritve otrok. Prijavnica je bila poleg občinske spletne strani že pred tem objavljena v mesečniku Belokranjec in na Facebook strani DPM Črnomelj, obveščeni pa so bili tu vrtci.

Prireditev je odprtega tipa in se je ne glede na prijavnico lahko udeleži kdorkoli, saj gre za družabno otroško prireditev, ki je namenjena vsem, predvsem pa najmlajšim. Darila pa prejmejo le otroci za katere je bila oddana prijavnica. Letos je darila prejelo 410 otrok.

Občinska uprava

13 Jan 2015
...